Populære moteblogger

Moteblogger er den mest vanlige typen blogger i Norge, og det finnes veldig mange moteblogger å velge blant. De aller fleste motebloggene skrives av kvinner, ofte unge kvinner eller tenåringsjenter. Kanskje det skyldes at denne gruppen er mest interessert i mote og skjønnhet. Som regel er det slik at moteinteressen synker litt når man blir eldre, ettersom man blir mer opptatt av andre ting, som karriere og familie. Det betyr ikke at voksne kvinner ikke bryr seg om mote, de har bare andre prioriteringer som er viktigere.

På nettsiden Stylista finner man linker til noen anbefalte moteblogger der man finner spennende trender og varierte blogger. Det er forresten ikke bare unge kvinner som blogger om mote, selv om de er i stort flertall. På nettsiden til kjendis.no kan man lese om norske menn som skriver moteblogger. Kanskje det blir enda flere menn som skriver moteblogger i framtiden, for menn er selvsagt også interesserte i å kle seg elegant og følge motebildet. Menn leser sjelden moteblogger som er skrevet av kvinner, ettersom kvinnelige bloggere fokuserer mest på mote for kvinner. Derfor er det et stort marked for moteblogger for menn. Blogging er morsomt og spennende, både for bloggerne og for leserne, og det er nesten ingenting man ikke kan blogge om. Man kan lese om flere interessante blogger på denne nettsiden, for eksempel i innlegget ”Interessante livsstilsblogger”.

Moteblogger kan fokusere på én spesiell stil, eller de kan handle om mote generelt. Noen motebloggere tjener gode penger på bloggen sin, ettersom de jobber som affiliates, eller blir sponset av klesprodusenter eller andre store foretak. Det betyr ikke at bloggerne bare skriver for pengenes skyld, men man bør være klar over forbindelsen mellom bloggerne og klesprodusentene når man leser motebloggernes anbefalinger. Noen bloggere kan skrive fint om et plagg fordi de blir betalt.

admin