Få hjelp av fysioterapeut

Enkelte smerter og tilstander i kroppen trenger vi hjelp til å forbedre. Å bruke kroppen riktig er utrolig viktig for en god helse. Hos Klinikk for Alle finner du fysioterapeuter du kan få hjelp av til å lette smerter, men som også viser deg forebyggende tiltak du bør iverksette.

Fremme god helse

En fysioterapeut er på jobb for å fremme god helse. Deres rolle er å forebygge og behandle skader og sykdommer som gir nedsatt bevegelighet i muskler og skjelett. Fysioterapeuter jobber ofte sammen med annet helsepersonell.

Hva de kan hjelpe med

Dersom du opplever smerter i skuldrene og ledd kan en behandling hos fysioterapeut være riktig for deg. Mange tenker at disse smertene vil gå bort av seg selv, men det er ikke alltid slik. Med rett behandling vil du raskt kunne gå tilbake til jobb og leve som normalt. Gravide vil også kunne nyte godt av å oppsøke en fysioterapeut for å lette på bekkenbunnsproblemer, både før og etter svangerskapet.

Undersøkelser

Når du kommer til en fysioterapeut blir du grundig undersøkt for å finne ut hva som er galt. Du vil i tillegg få en løsning på hvordan du kan få tilbake normal funksjon i området på kroppen som er blitt utsatt. Book time i dag for å hverdagen din tilbake.

Dr. Howell Feest III