Spenning i hverdagen

Er du en av dem som setter pris på litt ekstra spenning i hverdagen? Da er du ikke alene. Det finnes flere måter å skape litt ekstra spenning på i hverdagen, og hva du velger kommer an på hva som skal til for at nettopp du føler på spenning.

Spennende aktiviteter på vinteren

Gjennom vinteren kan du prøve deg på isbading. Det vil du garantert kjenne i kroppen. sunt er det også. Med isbading reduserer du stress i kroppen, men husk å være forsiktig hvis du har utfordringer med hjertet.

Spennende aktiviteter på sommeren

Trenger du litt spenning i hverdagen på sommeren kan du prøve å hoppe i fallskjerm eller for eksempel lære deg å kite på bølgene. Ønsker du litt mindre spenning er det veldig populært å nyte vannet på et Sup-brett. I tillegg til opplevelsen bedrer du også balansen. Perfekt for deg som gjerne vil holde deg sterk samtidig som du nyter naturen.

Spennende aktiviteter hele året

Synes du det kan bli for mye med både isbading og fallskjermhopp da bør du prøve noe som gir deg spenning fra din egen stue. Se en skummel film eller spinn et hjul eller to. Vil du vite mer? Sjekk denne siden.

Dr. Howell Feest III