For deg som er interessert i fotball

Det er ingenting som kan måle seg med å sitte på en ærverdig fotballstadion, omringet av likesinnede med lidenskap for fotball og se favorittlaget ta seieren hjem. Å kunne kombinere en hyggelig ferietur og samtidig kunne se fotballkampen live er for mange en stor drøm. Les mer om sportsreiser og bestill fotballreiser på nett.

Fra Barcelona til Manchester

En sportsreise gir deg muligheten til å oppleve noe helt spesielt og oppfylle dine drømmer. Se de største stjernene fra den legendariske tribunen på Camp Nou og opplev samtidig den spanske kulturen både hva gjelder dans og mat. Bare noen mil lenger øst, kommer du til San Siro i Milano og kan oppleve italiensk fotballatmosfære på sitt beste. Søker du derimot til en kanskje enda mer ikonisk destinasjon, bør turen gå til England. Med Anfield i Liverpool og Old Trafford i Manchester er England en selvskreven fotballdestinasjon.

Opplev mesterligaene på nært hold

Når du bestiller deg en sportsreise, får du samtidig muligheten til å kunne delta på store internasjonale sportsbegivenheter som EM og VM. Du kan være med og støtte ditt land på veien mot seier. Samtidig får du oppleve den eventyrlige stemningen som bare er å finne på de største mesterskapene.

Dr. Howell Feest III