Internett som lidenskap

Er det egentlig mulig å leve i dag, uten å ha internett som en lidenskap eller er det bare et verktøy vi må bruke for å leve som normale mennesker? Her er 10 ting du kan gjøre på nettet:

internet_416106427

  1. Lese nyheter – Takket være internett og nettavisene får vi vite hva som foregår her i verden, kun minutter etter at de har skjedd. Kanskje ikke så rart at papiravisenes salgstall stuper.
  2. Ha kontakt med venner på sosiale medier – Hvordan holder du kontakten med vennene dine? Hvor mange ringer du i løpet av en uke, sammenlignet med å sende en melding via Facebook eller andre sosiale medier?
  3. Underholdning – Takket være internett kan du se hvilke filmer du ønsker og spille de spillene du selv liker, når du vil. Spesielt har spilleautomatene blitt populære, takket være herlig grafikk og moderne tematikk som minner mye om de vanlige dataspillene. Det beste av alt er at du også kan vinne penger på disse spillene, til sammenligning med tradisjonelle dataspill.
  4. Gjøre internasjonal business – Takket være internett kan du gjøre forretninger med mennesker i andre land, til og med helt uten å møte dem.
  5. Handle – Å gå i butikken for å handle skulle man tro snart var historie. Heldigvis er det ikke det mener nok noen, men det eneste du trenger for å få mat i kjøleskapet er å bruke en PC, så kommer noen og leverer mat til deg.
  6. Selge ting du ikke har brukt for – Legg ut ting du ønsker å selge eller gi bort på nettsteder som eBay eller Finn, så kommer noen og henter dem, gjerne mot betaling.
  7. Overføre penger – Du kan overføre penger til venner og familie i nettbanken, betale regninger og bestille alt fra kinobilletter til feriereiser.
  8. Se sport – De fleste av oss ser flere sportsarrangementer samtidig takket være nettet. Gjerne også gratis, takket være strømmetjenester.
  9. Høre på musikk – Spørsmålet er, når solgte du platesamlingen din?
  10. Ta nettstudier – Takket være nettet kan du utdanne deg til akkurat hva du ønsker, og det hjemmefra.

Dr. Howell Feest III