Start din egen moteblogg

Å starte sin egen blogg er utrolig enkelt. Ved hjelp av en datamaskin og et kamera eller telefon kan du ta bilder av og dele din lidenskap for mote med hele verden. Det finnes et stort utvalg av moteblogger på nett, og nå kan du bli en av dem! Virker det interessant? Vi gir deg noen tips til hvordan du kan starte din helt egen moteblogg.

Hva vil du skrive om?

Det første du må tenke på når du skal starte en blogg er hva du skal skrive om. Selv om du har bestemt deg for å fokusere på mote, har du fortsatt mange valgmuligheter. Vil du fokusere på hverdagsantrekk, haute couture, de nyeste trendene, DIY-prosjekt eller noe helt annet? Mulighetene er endeløse. Et godt tips er å finne deg en nisje og fokusere på dette. Dette vil gjøre det enklere for både deg og leserne dine å følge bloggens tema, og kan også hjelpe deg med å skille deg ut fra mengden.

Hvordan fotografere mote

Uansett hva du har bestemt deg for å skrive om er bilder en viktig del av enhver moteblogg. Mote er et visuelt tema, og uten bilder vil ikke bloggen din være interessant å følge. Heldigvis trenger du ikke være motefotograf for å kunne ta noen stilige motebilder. Vi har allerede skrevet en artikkel hvor vi deler våre tips når det kommer til motefotografi.

Lag din blogg

Når du har funnet din nisje, prøvd deg ut på noen motebilder og begynt å samle inspirasjon til innlegg, gjenstår det bare å opprette selve bloggen. Det finnes et godt utvalg bloggplattformer å velge mellom på nett, så det gjelder å undersøke litt og finne den som passer deg best. Deretter gjenstår bloggnavn og design, og så er det bare til å sette i gang. Lykke til!

Dr. Howell Feest III