Selg klær hjemmefra

Hvis du er interessert i mote og shopping kan det høres ut som en drøm å leve av å selge klær fra ditt eget hjem. Det er faktisk ikke umulig å leve av salg av klær hjemmefra, enten på nett eller for eksempel ulike presentasjoner hjemme hos deg eller kunder.Konkurransen i klesmarkedet er tøff, og hvis du skal selge klær hjemmefra bør du prøve å finne en klar nisje der det er mulig å hamle opp med de store gigantene som har både fysiske butikker og selger på nett. Hvis salg av klær skal være lukrativt må du planlegge.

Finne klær å selge

Hvilke klær, merker og typer, du skal selge er noe av det første du må bestemme deg for. Hvis du allerede har et sterkt interesse for en viss type klær – kanskje noe du kan importere eller til og med noe du lager selv, er det et bra sted å begynne.Det finnes i tillegg en rekke ulike konsepter der du selger klær på vegne av en leverandør som har spesialisert seg på akkurat det å ha lokale representanter som selger klær direkte. Hvis du går for det alternativet bør du ha en klar plan for hvordan du skal utmerke deg.

Kjøpsopplevelse og betaling

Hvis du har et godt produkt som er unikt og virkelig gir dine kunder noe de ikke kan få andre steder, er det viktig at du gjør det enkelt å handle. Avhengig av hvor mye du skal selge kan du vurdere salg på nett eller direkte ansikt til ansikt eller telefon.Du bør i tillegg tilby enkle, trygge og gode betalingsløsninger. Det er ikke vanlig med kontanter i dag, pass på at du tilbyr både betaling med kredittkort og andre elektroniske løsninger som for eksempel Vipps. Gjør betalingen fleksibel for dine kunder med andre alternativer som PayPal og kanskje til og med faktura.

Dr. Howell Feest III